Villkor och avtal

ALLMÄN

InezAmalia säljer presentartiklar i form av livsmedel, hygienartiklar och hantverksprodukter, re/designprodukter. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och personuppgifter/förtagsuppgifter registreras i vårt kundregister. Uppgifterna lämnas ej ut till tredje part.

 

BESTÄLLNING

Beställningar via internet sker på, www.inezamalia.se. Behöver du hjälp med beställningen kan du kontakta mig på lotta@ginezamalia.se eller ringa 0709-943757 så hjälper jag dig.

En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss.

Du måste vara över 18 år för att beställa från godapresenter.se

 

AVBESTÄLLNING

Kunden har rätt att avbeställa order tills effektuering slutförts. En order som effektuerats är bindande.

 

PRISER

Alla priser på hemsidan är inklusive moms, 12% på livsmedel och 25% på övriga produkter. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

 

Ordervärde/ antal korgar

Vi har inget minsta ordervärde, små som stora beställningar är lika välkomna hos oss.

Presentkorgarna går dock endat att knappa in en åt gången, detta för att underlätta vid leverans av större antal korgar till olika adresser.

Önskar du ett större antal korgar till olika adresser, knappa in en ny beställning åtgången, alternativt kontakta mig via mail. lotta@godapresenter.se

 

LEVERANS

Fraktavgiften baseras på varans vikt och storlek i enhet med Scenkert alt DHLs vikttariff. Självklar väljs det mest fördelaktiga alternativet.

Beställningen skickas till din/motagarens närmaste ServicePoint för Schenker alt DHL, det är därför viktigt att ditt/motagarens mobilnummer anges.

Normalt sker leveransen inom 1-4 dagar.

Du har även möjlighet att ange ett önskat leveransdatum.

Vi ansvarar ej för leveransförseningar då vara lämnats till fraktbolag.

 

 

KUNDUPPGIFTER

För att handla hos oss måste du fylla i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Vi skickar orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

Viktigt är motagares mobilnummer.

 

BETALNINGSVILLKOR

inezamalia.se innehar F-skattebevis.

Momsnummer: SE680713196301.

Du beställer dina varor på formuläret samt betalar direkt via en säker kortbetaltjänst genom paypal.

Företag kan erhålla fakturabetalning.

Vi tar även förskottsbetalning på plusgirokonto:

Du får ett bekräftelsemail med ett beställningsnummer som skrivs på ordern. Varorna skickas inom 1-4 dagar.

 

ÅNGERRÄTT

Distansavtalslagen giver dig som kund full rätt att ångra köp eller byta beställd vara inom 14 dagar.Gäller dock ej för livsmedel. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan.

Om en vara ska returneras enligt ångerrätten ska alltid InezAmalia kontaktas på info@ginezamalia.se. Ångerrätten gäller under förutsättning att kunden inte skadat eller använt varan. Vid returen skickas varan i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Om du väljer att få pengarna tillbaka sätter vi in beloppet på ett av dig valt konto efter det att vi mottagit och kontrollerat varan.

Vid utnyttjande av ångerrätten står kunden för returkostnaden och ansvarar för att försändelsen kommer tillbaka till oss i oskadat skick, var därför noga med att varan emballeras på bästa sätt. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

 

REKLAMATION

Om kunden får fel vara eller upptäcker defekt på beställd vara kontakta oss omgående, info@godapresenter.se. Vi betalar returfrakten och skickar ny vara. Reklamationer som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

 

PUL

Goda Presenter följer personuppgiftslagen, PUL. De personuppgifter som lämnas vid beställning hos oss behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan kundens medgivande. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och väljer du att ta bort uppgifterna hos oss ordnar vi det. Personuppgiftslagen hittar du i sin helhet på www.pul.nu.

 

KONSUMENTRÄTT SAMT LAGVAL

Som privatperson är du som konsument skyddad av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Lagarna i sin helhet hittar du på konsumentverkets hemsida. www.konsumentverket.se. För företagskunder gäller köplagen.

 

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

 

Tvist

Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Tvist mellan två eller flera företag avgöres som regel i domstol.

 

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.